7.8.06

Skydiving MM, sinine hommik

Jee, täna paistab sinist taevast ja oleme tõusudel 15 ja 21. Praegu, 9:22, läks just viies tõus üles. Leidis kinnitust, et meie tiimis on peaaegu kõige väiksema hüpete arvuga tegelased - rekord selles asjas kuulub Küprose tiimile, kus töllidel on 300, 500 ja 600 hüpet aga noh ühel on seal see-eest 2000. Aga palju neil tunneliaega on, seda me ei tea.

Ent numbritest hoolimata leidis äsja kinnitust, et lambaid leidub igal pool - keegi ujus oma varjuga otse startiva Otteri nina eest üle raja; lennuk katkestas stardi. Mögafonist selgitati, et stardirada on lennukite ja mitte langevarjurite jaoks ning ilmsüüta Õhujõudude kopter aeti minema et äkki jääb tema ka veel muidu kellelegi ette :)

Veel faktiinfost - andunud fännid on küsinud, et kust saab faktiinfot võistluste kohta. Vastan: võistluste kodukalt www.worldmeet2006.com - vaadake, kõik sellise värvi ja kirjatüübiga kohad minu blogis on tegelikult hüperlingid, mis kuhugi juhatavad. Minu esimeses MM-postituses oli see link ka kohe alguses.

1 kommentaar:

Alo Karus ütles ...

Kas ikka "peaaegu" - ühel küproslasel 1500, teisel 6000 hüpet - http://www.worldmeet2006.com/galeries/nations/cyprus/4way_open/cyp_4way_open.htm :)