8.8.06

Skydiving MM, Round 3

Meie telgist astus läbi Pete Allum – rohkem kui 24 tuhande hüppega mees, USA tiimide coach, ema poolt eestlane. Kohtusin temaga viimati paar aastat tagasi Tallinnas ja jõime BogaPotis hõõgveini. Nüüd ajasime jälle juttu, mees vaatas meie videosid, küsis kui palju tiimil kooslendamise tunneliaega on ja oli üsna üllatunud vastusest, et umbes 1 minut :D

Pete andis ka väikese vihje, mida ma aeglaselt lendava Twin Otteri exitis teisiti peaksin tegema – proovisin kohe järgi (round 3) ja asi töötas. Kujundil juhtus exitis väike äpardus aga peale kokku saamist lennati ikkagi nii, et skooriti 7 punkti. Ma ütlen veel kord – see tiim lendab hästi. Aga sellised tehnilised asjad nagu aeglased exitid ja töötamine rütmi, mitte key-de (märguannete) peale, nõuavad eritreeningut ja see omakorda nõuab finantseerimist ning mitte väikest. Aga igatahes meie hüpped siin lähevad kogu aeg paremaks.

Meie põhikonkurendid on praegu Küpros ja Iirimaa. Iirlased on eriti mõnusad vennad ja meie telgid on ka kõrvuti. Eile andsime ekspressusutluse kohalikule filmigrupile kes käis küsimas, mis on see põhjus, miks just meie maailmameistriks saame. Me ütlesime talle, miks – ja ülejäänud maailm saab seda teada siis, kui tellib WM'2006 DVD (ca EUR 17) – see valmib nii 3 nädala pärast.

Pildil on kapten Liisu tiimi exiti-ikaldust märgates maad ja taevast appi hüüdmas.

Kommentaare ei ole: