8.8.06

Skydiving MM, Round 2

See hispaaniast Norrani ulatuv front otsustas lõuna paiku oma sabad kokku korjata ning see juhtus nii äkki, et vaene Mart pidi lõunasöögist loobuma ja ülejäänud tiimi järele linna kihutama, jättes kaameramehe dropzõuni lobilasse rahumeeli loomaliharaguuga maiustama.

Seekordne hüpe läks paremini kui eelmine - 7 punkti. Olime viimasena väljuv tiim. Pidime oma pearivaali Küprose peaaegu lennukist välja tõukama, sest äkki jäid mehed ukse ette istuma ega liigutanudki ;) kui meie lõpuks välja läksime, siis hakkas lennuk juba pöörama ja õhuorienteerumine Saksamaa kohal olnuks kindlasti huvitav kogemus. Pärast vennad vabandasid - nimelt polevat nende kaameramees kuidagi oma kaamerat käima saanud ;-P

Kui ilmakest on, hüppame täna õhtul tõusul nr.13 oma kolmanda raundi. Tollel lennukil, millest äsja hüppasime, on kaameramehe sanga asemel kere küljes sihuke rihmajupp... täna toodi veel 1 Otter juurde - Norrast. Peaks selle ka ära proovima. Aga siinsed piloodid oskavad nende masinatega müstiliselt aeglaselt lennata - sellise exit speediga majandamist kuluks kohe omaette harjutada.

Kommentaare ei ole: