20.5.09

Tallinn --> Krk!

Plaanid hakkavad teoks saama, aga...
Algselt plaanitud äralennupäev oli 21.mai. Aga - prognoos lubab vihma, neljapäeva õhtul lennates oli juba näha, milline soga lääne poolt siia ujub; reedel jõuab baltikumi kohale tsüklon laussajuga. See tähendab, et kui neljapäeval õnnestukski ära lennata, jääksime vähemalt pooleteiseks päevaks kinni Poolasse, Leetu või koguni Lätti. Ilusas eesti keeles - sellist prorektaalset interkursiooni ilmataadi poolt oleks raske tolereerida.

Arvan, et kui lennunduse kunagised teerajajad oleksid interneti ilmasaite vaadanud, oleks lennuk tänini leiutamata. Paraku ilmus internet kogu oma tarkuses hoopis hiljem.
Sellegipoolest oleme positiivsed. Lendame kolme lennukiga - Cessna 172 ja kaks Ikarus C42 ülikerglennukit. Kutsungid on ES-FCC, ES-UCA ja ES-UCB. Lendavad Priit Palumaa, Enn Noorkõiv, Aivo Kont, Enriko Sala, Arvo Sild, Heinar Kalam ja mina. Reis kestab umbes 8 päeva.

Tegin praegu checklisti kõigest, mida enne väljalendu vaja kaasa võtta või ära teha. Siin kõrval on väike killuke sellest. Asjad olgu korras, muidu ei saa ju reisida!

Siinsamas hakkabki olema meie teedrajava ekspeditsiooni blogi sisendpunkt - ja juba tulebki:
Teie heade mõtete toetusväli on meile kaugeis paigus oluline. Stay tuned!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Sinist taevast, Tiit