24.12.07

Trip US! - Zeta 20:00 ja paremaks läheb

Kõiki häid asju ära ei räägi aga just need kiirteelt mahasõidud, mille eest end end ropukeelselt siunasin, osutusidki just neiks öigeteks. Kogu Floridat kattis lisaks ööpimedusele veel nii paks udu, et teeviitasidki ei näinud õieti lugeda. Iseloomulik on, et kõige pealt leidsin pool seitse hommikul üles ZephyrHillsi dropzone'i ja alles pool tundi hiljem linnakese enda.

Hommik oli pisut pilves ja ja päev ületas ootusi - esmalt sain end dushi all pesta, poolteist tundi tätsa pehmes voodis magada ja siis ühe ilusa hüppe teha; seejärel tulid kurjad pilved, Markku võttis õlle ja mina läksin Wal-Marti, kust ostsin telgi ja palju muud vähem kui saja taala eest.

Uut aastat kavatsen vastu võtta oma välirantshos MacNasty alligaatoritiigi ja Skydive City svuubilombi vahel. Täna tegi Markku 5-way sihukeste papidega, kelle kõrval mina pole isegi mitte poisike. Noorim neist oli vist 68-aastane; keerati 2 punkti. Homme hakkame aga tööle vennasvabariigi järgmise rekordiürituse nimel. Ma lähen nüüd magama.

Seekordsel pildil on kujutatud ZHillsi iga-aastase svuubivõistluse traditsiooniline peaauhind.

Kommentaare ei ole: