27.12.07

Trip US! - tööpäev seljataga

Puhh - täna sai tööd tehtud. Markku eestvedamisel käisid 19- ja 20-wayd üles-alla ja mina siis muudkui filmin ja pildistan. Kui päike üles tõuseb ja uduloorid läbi kõrvetab, läheb äkitselt palavaks. Ja siis poole kuue paiku läheb äkitselt pimedaks ja kaste tuleb kohe maha. Sellesse vahemikku peab mahtuma kogu hüppetegevus ja mahub ka.

Aeg on raha ja siin lüüakse Twin-Otteril tankimiseks lihtsalt lont külje pealt sisse, proppi seisma ei panda. Siis uus laar skaidaivereid peale ja minek. Niimoodi tehti selle ca 7 tunniga täna 33 tõusu; vahepeal oli kolm Otterit korraga käigus. Kõigil on külje peal kiri "Freefall Express". Neljas - "Bigballs Express" - seisab miskipärast kuudis.

Täna sukeldus üks soomlane kõige kamade ja kaameraga täie lauluga svuubitiiki nii et muda ja mingid kalad laiali lendasid. Gaatoreid seal ei ela. Kuna tööd on palju, pole ma veel oma uutel kamadel järgi käia jõudnud. Värvilahendust tehes olin natuke võtnud ja nüüd kardan, et see saab olema kõige koledam vari kogu pribaltikas. Aga mis sündima peab, on juba sündinud.

Homme tulevad suuremad kujundid. Seltskond on rahvusvaheline ja tegutseb innukalt; lennukist ruttu väljasaamine juba edeneb; 20-way suutis täna 3 punkti kah keerata. Rohkem pilte Flickeris.

Kommentaare ei ole: