7.1.08

Trip US! - 6.jaanuar oli ilus päev

Oli selge ja palav päev. Väga kõvasti ei möllanud aga kõik mis tehtud sai, oli hea. Esimesel hüppel filmisin üht soomlaste õpilast, kel oli väidetavalt kehakontrolliga probleeme (iseeneslik pöörlemine). Hüppe-eelne briifing osutus nii mõjusaks, et probleeme ei ilmnenudki. Mulle meeldis, kuidas ta täpselt iga 10s tagant kõrgust vaatas ;-)

Seejärel lendasin ühe paariga, kes hübriidi harjutas. Lõbus oli.

Kolmandal hüppel proovisin Mach-II wingsuiti. Oi kurat! Esiteks oli ta mulle täiesti paras, teiseks tuli kõigist avamis- jms. drillidest hoolimata mõlema poole kiirus 90km/h kusjuures ma isegi ei üritanud midagi maksida, vaid lihtsalt proovisin kuidas asi lendab. Brian Germain väitis, et Samurai sobib hästi ka wingsuidiga hüppamiseks. Proovisin ära - paistab et sobib jah!

Ja sunset-load oli siis "The Missing Man's Jump" kaks päeva tagasi hukkunud Juha ”Jussi” Hillgén'i mälestuseks. Oli väga ilus õhtu, ilus hüpe ja palju head energiat. Pildid on siin ja video siin.


Homme on ees dilemma - kas freefly coaching või wingsuit flock. Aga õnneks on mõned päevad veel jäänud. Maailm on imeilus paik.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hei!
Löysin sattumalta blogisi - täällähän on paljon upeita kuvia! Olit minunkin kuvan tuohon laittanut... :D Olen joskus lukioaikana opiskellut pari vuotta viron kieltä, joten ymmärrän suurimman osan kirjoituksistakin. (Valitettavasti en kuitenkaan enää osaa oikein puhua tai kirjoittaa eestiksi..)

Kiitos vielä hyppyni kuvauksesta! Kopioin Flickr:n sivulta molemmat kuvani, jotta voin näytellä niitä sukulaisille ja kavereille ;) Olisiko vielä mitenkään mahdollista saada vaikka pientäkin pätkää siitä minun hyppyvideosta, jos se on sinulla vielä tallella? Jokin Windowsin Moviemakerin tukema tiedostomuoto olisi paras,ainakin AVI ja MPEG ovat sellaisia.

Hyvää kevään odotusta sinne Eestiinkin! (Oletko muuten jo Eestissä vai vielä reissussa?)

Villem ütles ...

Well, I'm at home and the video is here

Survive the winter!